Retururi si Reguli de Retur

Politica noastră de returnare

Ne pasă de satisfacția ta la vendingfood.ro și ne străduim să-ți oferim cele mai bune servicii. Din acest motiv, avem o politică de returnare prietenoasă, cu o perioadă de până la 100 de zile pentru toate achizițiile tale de echipamente și consumabile profesionale care au bifată politica de retur 100 zile în dreptul lor. Această perioadă generoasă de returnare este valabilă atât pentru achizițiile personale, cât și pentru cele de afaceri.

Pentru a te asigura că produsul tău este în stare perfectă, te rugăm să verifici imediat coletul după livrare. Dacă constați că produsul este defect, incomplet sau deteriorat în timpul transportului, te rugăm să ne trimiți un e-mail la adresa office@vendingfood.ro, însoțit de o descriere clară a problemei și fotografii relevante. Daunele produse în timpul transportului trebuie raportate în termen de 48 de ore de la primirea coletului.

Pentru a iniția un retur, poți completa formularul nostru online, rapid și ușor, accesând link-ul următor: [link către formularul de retur].

Condiții de returnare

Returnare în termen de 14 zile:

Produse noi (cu sau fără ambalaj deteriorat): Vei primi 80% din prețul de achiziție.

Produs ușor folosit/deteriorat: Primiți 70% din prețul de achiziție.

Produs foarte deteriorat/inutilizabil: Rambursarea va fi discutată cu departamentul nostru tehnic.

Returnare în termen de 30 de zile:

Produse noi (cu sau fără ambalaj deteriorat): Primiți 70% din prețul de achiziție.

Produs ușor folosit/deteriorat: Primiți 50% din prețul de achiziție.

Produs foarte deteriorat/inutilizabil: Rambursarea va fi discutată cu departamentul nostru tehnic.

Returnare în termen de 100 de zile:

Produse noi și ușor folosite/deteriorate: Primiți 50% din prețul de achiziție.

Produse foarte deteriorate/inutilizabile: Nu pot fi returnate.

Costurile de transport pentru returnare și riscurile aferente revin expeditorului.

Te sfătuim să fii atent atunci când plasezi comanda online. Verifică dimensiunile echipamentului și asigură-te că ai spațiul necesar pentru instalare. Pentru orice nelămuriri sau întrebări, nu ezita să ne contactezi. Suntem aici să te ajutăm cu sfaturi și informații personalizate. Poți să ne contactezi prin telefon, chat sau e-mail. Găsești mai multe detalii de contact pe pagina noastră de Serviciu Clienți.

 

În cazul în care produsul comandat nu corespunde prezentării sau prezintă defecte de fabricație, puteți solicita înlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui în termen de 10 de zile de la data achiziției, condiția fiind ca articolul să nu fie utilizat, să dețină ambalajul original și toate accesoriile aferente.

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele, în termen de 10 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță indicată de dumneavoastră, alta decât transportatorul, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail.

Dacă vă retrageți, vom rambursa toată valoarea pe care am primit-o de la dumneavoastră, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul ca ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 10 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Produsele vor fi expediate la adresa comuicată de către noi, ulterior ca urmare a cererii dumneavoastră de retrafere, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 10 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 10 zile.
Costul direct al returnării produselor va fi suportat de către dumneavoastră. Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de Vending Food S.R.L. ne puteți contacta prin email la adresa office@vendingfood.ro. Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat. Pentru orice solicitare a garanției pentru produsele comercializate de Vending Food S.R.L. vă rugăm să ne contactați prin email la adresa: office@vendingfood.ro

Plata transportului pentru produsele aflate în garanție și trimise spre soluționare va fi suportată de către dumneavoastră, iar firma de curierat va fi comunicată clientului înainte de expediere. Produsele vor fi trimise la adresa comunicată de către noi ca urmare a cererii dumneavoastră, iar soluționarea garanției se va face prin repararea sau înlocuirea produsului defect.

Nu fac obiectul garanției produsele care prezintă defecte fizice precum: lovituri, crăpături, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garanție deteriorate, îndepărtate sau modificate, care nu dețin ambalaj original, produsele utilizate în condiții neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzătoare, supunerea la variații mari de temperatură și presiune, șocuri mecanice, manipulare incorectă, utilizarea produselor în condiții de umiditate, praf, noxe sau sub acțiunea substanțelor chimice etc.), setări și instalări incorecte, prize fără împământare, pătrunderea de lichide.

TOP
You might like..
SHOPPING BAG 0
RECENTLY VIEWED 0