Despre noi

https://vendingfood.ro este destinația dvs. online pentru echipamente comerciale de bucătărie și consumabile pentru servicii alimentare,vending food, street food, fast food, horeca. Suntem dedicați să vă facem achiziția online ușoară și informativă, astfel încât să puteți fi sigur că ați făcut o investiție înțeleaptă în afacerea dumneavoastra.

Experiență, expertiză, cunoștințe
Profesioniști în servicii alimentare cu ani de experiență în vânzările de echipamente acum la un simplu apel telefonic sau e-mail. Nu este nevoie să fii copleșit atunci când pui o întrebare, vei primi un raspuns rapid. Discutați cu un membru de încredere al echipei Vending Food, care cunoaște echipamentele sau produsele, modul în care funcționează și cum ar putea să se potrivească mai bine necesitatii dvs. Nu ezitați să ne contactați – suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți produsele potrivite pentru a creste succesul afacerii dvs. cu servicii alimentare.
De când ușile companiei s-au deschis, nu am văzut pe cineva care intră ca si client, am văzut un partener în căutarea creșterii reciproce.

Produse de calitate
Comercializam toate mărcile majore de echipamente și consumabile pentru restaurante, de la instalații frigorifice comerciale, aparate hot dog, masini de inghetata pana la cele mai noi utilaje vending food, street food, fast food si horeca. Dacă aveți nevoie de echipamente comerciale de calitate, instrumente de bucătărie sau consumabile pentru funcționarea afacerii dvs. in serviciu alimentar, veți constata calitatea produselor de la cele mai mari și mai de încredere nume din industria alimentară la cele mai bune valori calitate/ preț.

Educație informativă
Aveți o afacere in domeniul alimentar care să funcționeze? Vrei să fii eficient și economic atunci când cumperi echipamente? chiar și cu toată experiența dvs. în industria serviciilor alimentare, fișa cu specificații a producătorului sau descrierea produsului nu răspund la toate întrebările dvs. Trebuie să fiți informați corespunzător pentru a lua o decizie corectă atunci când achiziționați orice gama de astfel de produse. Poate adăugați noi elemente in meniu sau ați auzit despre echipamente sau tehnologii noi care ar putea ușura administrarea activității dvs. comerciale cu servicii alimentare. Cu atât de multe produse pentru echipamentele de servicii alimentare din care poti alege, procesul de selecție și achiziție poate fi greoi si gresit. Ce grătar pe gaz sau electric se va încălzi mai repede? Acest frigider cu ușă de sticlă va atrage clienții mei? Cum împiedic slime-ul să crească în coșul de gheață? Ce masina de inghetata sa cumpar? Dacă aveți întrebări ca acestea, este posibil să găsiți răspunsul pe site-ul nostru. Echipa Vending Food Ro va raspunde intrebarilor dvs., astfel încât să puteți face o achiziție în cunoștință de cauză.

Serviciu clienți
Experții noștri profesioniști și cunoscuți sunt aici pentru a vă ajuta de la început până la final. Sunați-ne sau ne puteti trimite un e-mail și vă vom răspunde la întrebări, vă vom oferi sugestii sau recomandări sau vom evidenția diferențele dintre produse similare. În cazul in care nu putem veni la locatia dvs. in domeniul alimentar pentru a instala un echipament, va putem ghida în procesul de selecție si să gestionați cu atenție comanda dvs. Dorim ca experiența dvs. de aprovizionare in acest domeniu să fie lină, ușoară, chiar plăcută, astfel încât să puteți avea încredere în noi și să deveniti partenerul nostru.

Contactează-ne